Bouw van een muur rondom de Destiny Nursery School

De Destiny Nursery School in Brikama is een van de projecten die wordt gesteund door supportgroep Mama Africa For Gambia. De school is gebouwd in 2014 en staat voor meerdere uitdagingen, waarvan één de afwezigheid van een muur was. Zowel het management als de ouders van de kinderen op de school maakten zich ongerust over de veiligheid zonder omheining. 2 maanden geleden plaatsten we de post Hulp gevraagd voor kleuterschooltje in Brikama. Als reactie op deze post kwam een zeer gulle gift binnen waardoor de bouw van de muur mogelijk werd. Deze gulle gift werd gebruikt om het bouwen van de muur financieel mogelijk te maken, Mama Africa for Gambia nam vervolgens het initiatief voor de bouw en heeft het complete project begeleidt. Nu de muur staat zijn de materialen op het schooltje veilig, en belangrijker nog, de kinderen zijn een stuk veiliger. Het management van de school en de ouders zijn erg dankbaar voor dit grote gebaar en de hulp voor het bouwen van de muur.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑