Verbetering van de watervoorziening in het Kafuta Health Center

Water is een basisbehoefte van de mens. Wanneer er dus problemen zijn met de toegang tot water of de schoonheid ervan kan dit enorme gevolgen hebben. Het Kafuta Health Center moest betere voorzieningen krijgen voor de toegang tot schoon water zodat de behandelingen er schoner konden worden uitgevoerd, waardoor infecties kunnen worden voorkomen. Mama Africa for Gambia steunt het Kafuta Health center op vele manieren en ditmaal in de verbetering van de watervoorziening. De belangrijkste punten zijn daarbij de watervoorziening voor de toiletten en de kraamafdeling. Mama Africa for Gambia maakte het mogelijk dat er van 9 tot 30 oktober hard kon worden gewerkt aan de verbetering van de watervoorziening op deze plaatsen. Dankzij de bijdrage van de Heilige Jacobus de Meerdere parochie is de watervoorziening bij zowel de toiletten als op de kraamafdeling nu helemaal voor elkaar, bedankt! (Er wordt momenteel nog gewerkt aan de complete verbetering van de watervoorziening voor het gehele Health Center)

Ook konden we 3 bloeddrukmeters schenken aan het Health Center doormiddel van individuele donaties, ook enorm bedankt!

Het management van het Health Center, het Ministerie van Gezondheid in Gambia en de gemeenschap van Kafuta zijn allen ook erg dankbaar voor deze geweldige hulp voor het welzijn van de lokale bevolking en het steunen van de verpleegkundigen en doktoren in hun werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑