Transport van tweedehands goederen vanuit Nederland naar Gambia

Met de support van Stichting Townships S.A. en donaties in de vorm van geld en goederen konden we tweedehands goederen in zeecontainers naar Gambia sturen. Deze goederen worden gebruikt bij meerdere projecten, de Destiny Nursery School, het Kafuta Health Center en de Kafuta Women Group for Development. Sommige goederen worden verkocht bij de speciale Mama Africa for Gambia shop in Brikama, de opbrengst van de verkoop wordt vervolgens gebruikt voor de eerder genoemde projecten.

We willen iedereen bedanken die hebben gedoneerd! In het specifiek willen we Douwe en Gerry Helfrich van de Stichting Townships S.A. bedanken voor hun support in het verschepen van de container en hun bezoek aan onze projecten in Gambia in oktober.

Rond februari 2018 willen we graag weer een container richting Gambia sturen en dus ontvangen we graag weer donaties in de vorm van geld (voor het verschepen van de container) of in de vorm van goederen (voor het vullen van de container). Eerder mochten we goederen ontvangen zoals tafels, stoelen, scheerapparaten, hogedrukspuiten, printers, etc. Allemaal goederen die erg praktisch te gebruiken zijn, waardoor soms zelfs kleine bedrijfjes kunnen worden gestart door de lokale bevolking, met name de jeugd heeft hier baat bij. Voorbeelden van zulke kleine bedrijfjes zijn kapsalons, auto-wasstraatjes en drukkerijen. Kortom, door deze giften komen dromen soms uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑