De schoolspullen terecht!

In februari vulden we een complete container met schoolmeubeltjes (zie eerder bericht: Schoolspullen naar Gambia). Deze container is inmiddels aangekomen in Gambia en de schoolspullen zijn goed terecht gekomen. Wat zijn de ouders, leerlingen, directie en leerkrachten er blij mee. Binnenkort gaat er weer een container met schoolspullen naar Gambia. Ditmaal voor een basisschool in Yundum. Met dank aan een anonieme sponsor die voor een groot deel de transportkosten op zich neemt. Al deze giften dragen enorm bij aan de kwaliteit en toegankelijkheid voor het onderwijs in Gambia, dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: