Hulp gevraagd voor kleuterschooltje in Brikama

Er is hulp nodig voor het kleuterschooltje in Brikama!
In 2014 werd de Destiny Nursery School gebouwd door de lokale bevolking in Brikama voor het onderwijs van hun kinderen. Sindsdien functioneert de school door middel van bijdragen van de ouders en de donaties via mijn support groep. Tot nu toe hebben we speelgoed, boeken, tafels en andere materialen kunnen sturen. Ook was het mogelijk een toiletgebouw te bouwen door middel van donaties (Renovatie van een toiletgebouw voor het kleuterschooltje in Brikama). Echter zijn er nog verschillende uitdagingen:

  1. De school staat in een open veld en er is geen toezicht, bovendien is het erg onveilig voor de kinderen. Er moet dus een hek gebouwd worden om de veiligheid van zowel de kinderen als schoolmaterialen te garanderen.(dit project is inmiddels gerealiseerd)
  2. De drie leraren op de school doen een trainingstraject op het Gambia College om beter les te kunnen geven. Echter kunnen ze deze kosten zelf moeilijk betalen. Door donaties kunnen deze mensen geholpen worden in hun training. Hierdoor zal de kwaliteit van het onderwijs drastisch verbeteren.
  3. Er zijn nog onvoldoende tafeltjes en stoeltjes waardoor er een lokaal leeg staat en tot op heden onbenut blijft. Door het lokaal te vullen kunnen er meer kinderen les krijgen.

Wil je graag doneren (dit kan in de vorm van geld of materiaal), neem dan contact op!
Zie ook de brief die Jerreh  hierover schreef: Request Letter Destiny Nursery School

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.