WELKOM

Welkom op de website van support groep Mama Africa for Gambia. Mijn naam is Marieke van der Wal en het is mijn missie om Gambia te helpen binnen de kaders van onderwijs en gezondheidszorg. Sinds mijn eerste reis naar Gambia vele jaren terug ben ik gefascineerd geraakt door het land en vooral de mensen. De vriendelijkheid en enorme gastvrijheid van deze mensen, ondanks de erbarmelijke omstandigheden in dit arme land, hebben mijn hart doen smelten. Daarom zet ik me nu via verschillende kanalen voor deze mensen in, ook jij kunt meehelpen.

MISSIE & VISIE

Mama Africa For Gambia is zich bewust van de noodzaak om bij te dragen aan het welzijn van de Gambiaanse bevolking. Wij werken samen met de lokale autoriteiten van onderwijs en gezondheidszorg ter bevordering van betaalbaar en toegankelijk onderwijs- en gezondheidszorg voor iedereen. We streven ernaar om scholen en gezondheidscentra toegankelijker te maken, door het bouwen en verbouwen van onder andere voldoende klaslokalen en huisvesting voor verplegend personeel.

Op de Home pagina kun je recente posts vinden over onze bezigheden voor de verschillende projecten. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer over een specifiek project weten? Dan kun je in het menu pagina’s vinden die informatie verstrekken over het desbetreffende project.