Sponsoring

Gambia behoort tot de armste landen ter wereld en kan uw steun daarom goed gebruiken! Wilt u graag doneren of eens gezellig van een echte Afrikaanse maaltijd genieten (waarvan de opbrengst naar Gambia gaat uiteraard) of wilt u meer informatie over support voor Gambia, stuur dan een berichtje! 

U kunt onze stichting op verschillende manieren ondersteunen:

Financiële adoptie van een kleuter

De Destiny Nursery School in Brikama is van de gemeenschap en wordt door ons financieel ondersteund. Doordat vele ouders het schoolgeld van hun kinderen niet kunnen betalen, hebben wij dit project opgezet.
Voor slechts € 50,- per jaar betaalt u, voor zolang het kind op school zit, het schoolgeld en geeft u hem of haar jaarlijks een uniform, schoenen en een rugzak. Een sponsoring betekent enorm veel voor het kind en het gezin. Als een kleuter drie en een half jaar oud is, mag het al naar school. De kleutertijd duurt drie jaar.

Als sponsor wordt u gekoppeld aan een kind en ontvangt u, met toestemming van de ouders, een korte beschrijving over de achtergrond van het gezin, foto’s en wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen op school. Hieronder vindt u het inschrijfformulier. U kunt deze downloaden en ingevuld mailen naar info@mamaafricaforgambia.com of naar marieke.vanderwal@live.nl.

Eenmalige of jaarlijkse bijdrage

Mama Africa for Gambia ondersteunt bij het opzetten en onderhouden van de gezondheidscentra in Kafuta en Yundum. Ook de School of Destiny (kleuterschool) heeft structureel onze financiële steun hard nodig. Wilt u hieraan bijdragen? U kunt uw donatie overmaken:
NL26RABO0334551617.

Afrikaans Huiskamerrestaurant

U kunt Mama Africa for Gambia ook sponsoren door in ons huiskamerrestaurant een geheel verzorgde Afrikaanse maaltijd te nuttigen. Dit kan ook op een locatie van uw keuze, met of zonder live muziek. Volg ons op Facebook om te zien wanneer wij weer een avond organiseren of neem contact met ons op via ons contactformulier.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.